מקצועות במספרים – גולן אוחנה, מוכר פלאפל

X

הכירו את גולן אוחנה. בן 44, מתגורר בעפולה.
גולן הוא מוכר פלאפל.
כבר כשהיה בן 17 וחצי החל גולן למכור פלאפל.
תשע הוא מספר הפעמים שגולן מברך בכל יום את עובדיו.
150 הוא מספר המנות הממוצע שגולן מכין ביום.
לא משימה קשה מדי, כשלוקח שבע שניות להכין מנה,
עשר דקות לוקח לאכול אותה,
ו-900 קלוריות הוא המחיר האמיתי שלה.
בכל יום מוזג גולן 30 ליטרים של שמן למכל הטיגון,
90 שניות הוא הזמן הנחוץ לטיגון כדור
שקוטרו הממוצע הוא 2.6 ס"מ.
חמישה כדורים מעיף בו זמנית גולן לתוך פיתה אחת.
הלקוחות של גולן נהנים משמונה כדורים בכל מנה.
שניים מהלקוחות נאלצים להתמודד עם חור בפיתה.
80 ק"ג של תפוחי אדמה מסיימים את חייהם כצ'יפס
שאורכו הוא שישה ס"מ בממוצע.
מכונת הפלאפל של גולן מייצרת כ-130 כדורים לדקה.
בכל יום נמכרות 20 כוסות של ברד ענבים.
והתזונה היומית של גולן מורכבת משני חצאי פיתה.
בתיאבון.
הכירו את גולן אוחנה. בן 44, מתגורר בעפולה.
גולן הוא מוכר פלאפל.
כבר כשהיה בן 17 וחצי החל גולן למכור פלאפל.
תשע הוא מספר הפעמים שגולן מברך בכל יום את עובדיו.
150 הוא מספר המנות הממוצע שגולן מכין ביום.
לא משימה קשה מדי, כשלוקח שבע שניות להכין מנה,
עשר דקות לוקח לאכול אותה,
ו-900 קלוריות הוא המחיר האמיתי שלה.
בכל יום מוזג גולן 30 ליטרים של שמן למכל הטיגון,
90 שניות הוא הזמן הנחוץ לטיגון כדור
שקוטרו הממוצע הוא 2.6 ס"מ.
חמישה כדורים מעיף בו זמנית גולן לתוך פיתה אחת.
הלקוחות של גולן נהנים משמונה כדורים בכל מנה.
שניים מהלקוחות נאלצים להתמודד עם חור בפיתה.
80 ק"ג של תפוחי אדמה מסיימים את חייהם כצ'יפס
שאורכו הוא שישה ס"מ בממוצע.
מכונת הפלאפל של גולן מייצרת כ-130 כדורים לדקה.
בכל יום נמכרות 20 כוסות של ברד ענבים.
והתזונה היומית של גולן מורכבת משני חצאי פיתה.
בתיאבון.
0
    לחץ "אנטר" לפרסום
מקצועות במספרים